Blogg

Sista åren har det hänt mycket, både i kenneln och mer privat. Jag började fundera på att helt sluta som uppfödare. Men jag älskar det! Mitt liv styrs mycket av min sjukdom, EDS, men hundarna ger mig energi, friskvård och smärtlindring. Tack vare dem kan jag inte deppa ihop helt, tycka synd om mig själv allt för länge. Så efter mycket funderande, jag kommer inte gå in på det i detalj, så bestämde jag mig för en nystart.

Jag kommer fortsätta som uppfödare så länge jag orkar. Jag kommer fortsätta leva med Amichien Bonding (läs gärna mer om det på www.hundinpiration.se) för min egen skull och för mina hundars skull. Vi mår bättre så, och vårt liv blir mer harmoniskt.

För framtiden hoppas jag på att det får födas fler friska,  pigga, härliga och ljuvliga valpar här. Jag hoppas kunna inspirera både nya och gamla valpköpare med AB (Amichien Bonding).

Nya hemsidan: www.blissfullsafiras.se börjar ta form.

Har varit dålig på att uppdatera hemsidan... Beror mest på att vi har vår facebook sida, och det är både snabbare och enklare att lägga upp bilder där, än här.

Den 12/11 föddes Bonnie och Olllie valpar. 4 tikar och 3 hanar. De varierar i färg från creme till rött.

Här hemma råder full fart. GrandPrix välpar är nu så stora att de börjar få vara ute, och ska snart få flytta ner så de lättare kan springa ut själva och jag slipper bära ;) De knatar runt med oss andra hela dagarna annars och är hur snälla som helst. En fantastiskt trevlig kull.

I Racys kull har vi haft lite tråkigheter... En av tikvalparna halkade efter i vikt, och efter att ha gjort allt kunde det konstateras att hon inte kunde äta själv ordentlig. Inte ens med hjälp eller flaskmatning, så tyvärr fick hon somna in....

Övriga av Racys 8 valpar frodas, så vi försöker glädjas över det. De har nu alla öppnat sina ögon, och börjat resa upp sig och vinglar runt i valplådan.

Den 15/8 föddes GrandPrix och Ollis valpar, 3 hanar och 1 tik-alla svarta. Eftersom Oli heter Old Brandy i stamtavlan, blir namntemat för kullen Brandy sorter/märken:

kl 8.28 HANE, blått halsband, 311g; "Foster's Pierre Ferrand", blir hans stamtavlenamn.

kl 9.13 HANE, rött, 324g; "Foster's Rubin Vinjak".

kl 10.02 HANE, orange, 273g; "Foster's Pisco Aviador"

kl 12.33 TIK, rosa 303g; "Foster's Ysabel Regina"

Senaste kommentarer

22.09 | 12:02

Hej , Marie heter jag & jag är så intresserad av en röd/aprikos hane. Hör gärna av dig , mvh Marie.

...
14.05 | 14:29

Hej, jag är en aktiv snart pensionär som har islandshästar och är mycket ute i naturen. Jag har en snart 10årig storpudel, intresserad av en tik från er. Mvh An

...
22.04 | 22:39

Hej! Vi är en familj i stockholm som länge tänkt skaffa en pudel oxh bu jar det äntligen blivit en perfekt tidpunkt för det. Hur kan vi ställa oss i kö?

...
06.04 | 11:12

jag vill så gärna få en valp. Är mycket hundvan och har tid, ork och intresse av att aktivera och jobba med den.

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS