Blogg

Mycket nu...

Igår var det exakt 6 år sedan vårt pudelliv startade. Känns som om det var mycket längre sedan Vinkar Safira var då 6månader och vår allra första pudel. En ny värld, en ny livskavalitet och ett riktigt äventyr började då. För det är jag evigt tacksam.

I början på förra veckan var jag med Saffi till veterinären. Hennes löp har de sista gånerna blivit något längre för varje gång. Detta löp hade pågått 5 veckor! Hon var märkbart irriterad över sina blödningar, men annars som vanligt. Veterinären hittade ett par cystor på ena äggstocken, ca 2cm i diameter. Så operation var aktuellt. Fick dock en chock när provsvaren kom och det visade sig att Saffi hade dåligt blodvärde, dåliga njurvärden, högt kaliu, låg puls m m. Veterinären ville då undersöka om hon hade addisson. Efter 2 dagars behandling och tester, visade det ingen addisson, dock njursvikt och en infektion, urinvägs. Hade inte märkt några tecken på det Ledsen Veterinären förberedde oss på att vi kunde förlora henne. Ångesten och sorgen var enorm. Men efter några dagars behandling, specialdiet foder, antibiotika är Saffi hur pigg som helstGilla  Vi hoppas få behålla henne ett tag till Hjärta

Mitt i detta elände är det även en ljusning. Bliss är definitivt dräktig. Hon börjar tappa midjemåttet nu, har gått 5 av 9 veckor i sin dräktighet. Hon tigger mat som aldrig förr. Ska bli så spännande att se vad det blir. Har många som önskar tikar så drömsenariot är 8 valpar och av dem 6-7 tikar, men tjusningen är ju att inte veta och inte kunna påverka resultatetLer stort

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.02 | 01:34

Hej!

Jag söker en storpudelvalp, är läkare och bor med sambo och en annan pudel (dvärg) men är intresserad av valp så kanske ej är rätt sida??

Hör gärna av er

...
03.02 | 10:47

Hej vi är en familj som vill ge mycket kärlek till en lite äldre storpudel!
Haft pudlar inom familjen tidigare.
Tack
Mvh///Johanna

...
22.01 | 19:52

Hej önskar köpa en lite äldre Storpudel, haft tik. Mvh monica

...
12.12 | 20:39

Hej!
Familj med två stora barn, har en 9 årig liten pudel idag. Önskar bli fodervärd åt en storpudeltik. Hör av dig om du vill veta mer!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS