Blogg

Mat och mat

Valparna är vana att få mat 4 gånger om dagen av mig. De får då uppblött valpfoder och välling. Ibland får de i ett stort fat/matbar och ibland i två mindre fat/matbarer. Det är alltid samma mat. Jag har bytt till ett nytt foder som heter Specific. Eftersom jag hade kvar av det gamla fodret, har jag blandat gamalt och nytt till valparna. Vad jag reagerade på var att lämnade valparna mat, var det alltid av det gamla fodret. (kulorna ser helt olika ut). Därför gjorde jag ett experiment. Jag tog det gamla fodret i den skålen till vänster, och det nya till höger. Jag gjorde precis som vanligt, ställde ner skålarna i valphagen och väntade. I vanliga fall fördelar sig valparna snabbt 4-4 eller 3-5 på skålarna. Denna gång gick de endast fram och nosade på det gamla fodret, gick sedan till det nya och ....se bilden.

Specific är att föredra, anser dessa valpar. Inte ens när Specific var uppätet åt de upp det gamla fodret.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.09 | 12:02

Hej , Marie heter jag & jag är så intresserad av en röd/aprikos hane. Hör gärna av dig , mvh Marie.

...
14.05 | 14:29

Hej, jag är en aktiv snart pensionär som har islandshästar och är mycket ute i naturen. Jag har en snart 10årig storpudel, intresserad av en tik från er. Mvh An

...
22.04 | 22:39

Hej! Vi är en familj i stockholm som länge tänkt skaffa en pudel oxh bu jar det äntligen blivit en perfekt tidpunkt för det. Hur kan vi ställa oss i kö?

...
06.04 | 11:12

jag vill så gärna få en valp. Är mycket hundvan och har tid, ork och intresse av att aktivera och jobba med den.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS