Blogg

Mat och mat

Valparna är vana att få mat 4 gånger om dagen av mig. De får då uppblött valpfoder och välling. Ibland får de i ett stort fat/matbar och ibland i två mindre fat/matbarer. Det är alltid samma mat. Jag har bytt till ett nytt foder som heter Specific. Eftersom jag hade kvar av det gamla fodret, har jag blandat gamalt och nytt till valparna. Vad jag reagerade på var att lämnade valparna mat, var det alltid av det gamla fodret. (kulorna ser helt olika ut). Därför gjorde jag ett experiment. Jag tog det gamla fodret i den skålen till vänster, och det nya till höger. Jag gjorde precis som vanligt, ställde ner skålarna i valphagen och väntade. I vanliga fall fördelar sig valparna snabbt 4-4 eller 3-5 på skålarna. Denna gång gick de endast fram och nosade på det gamla fodret, gick sedan till det nya och ....se bilden.

Specific är att föredra, anser dessa valpar. Inte ens när Specific var uppätet åt de upp det gamla fodret.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.02 | 15:29

Ja, Bonnie är ljust aprikos/ creme. Hon är parad med en röd hane, så jag förväntar mig både creme, aprikos och röda valpar.

...
23.02 | 14:44

Hej! Hunden ni har parat, är det hon som ser vit ut? Tänkte att det står aprikos. Kommer valparna att bli ungefär samma färg som mamman tror ni?

...
28.01 | 10:07

NU ÄNTLIGEN löper Bnnie :))

...
27.01 | 22:36

Har dom inte börjat löpa än ? :/

Mvh
Malin

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS