Blogg

Lugnet

Nu lägger sig lugnet snart i vårt hus en kort tid. Valparna har nu alla fått egna hem och den sista flyttar om en vecka. Vi ladddar nu hårt och tränar inför sommarens utställningar. Störts i år blir Pudelnationalen 6-7/6 i Eskilstuna. Ska bli sååå spännande.

Safira har vid detta laget lurat oss några gånger, och vi har trott att nu börjar hon tackla av, dags för henne att få somna. Min största rädsla är att vänta för länge. Vill absolut inte att hon ska lida. Hon ska ha livskvalitet och livsglädje, annars är det inget liv. Men hon är nog som en katt. Kanske inte nio liv, men fler än ett. Hon är nu full i bus, leker, stojar och är nästan ivrigast på promenader. Safira är verkligen "one of a kind".

GrandPrix är nu nästan 6 mån. Förstår inte vart tiden tagit vägen. Hon är fortfarande som en stutsboll i koppel. Har inte tid, och ro att GÅ i kopplet. Hon hoppar. Är glad som jag aldrig sett en pudel förr, och  då ÄR pudlar normalt väldigt glada hundar. hon är en stjärna och en spellivink. Hon skäller inte ofta. till skillnad mot de äldra damerna här hemma. Men när hon blir ivrig, tycker att det går för långsamt (och det gör hon ofta) då skäller hon. En härlig och livlig tjej. Ska bli så roligt och se hur hon tar sig ut i ringarna i sommar och hur hon utvecklas till en vuxen dam.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.02 | 01:34

Hej!

Jag söker en storpudelvalp, är läkare och bor med sambo och en annan pudel (dvärg) men är intresserad av valp så kanske ej är rätt sida??

Hör gärna av er

...
03.02 | 10:47

Hej vi är en familj som vill ge mycket kärlek till en lite äldre storpudel!
Haft pudlar inom familjen tidigare.
Tack
Mvh///Johanna

...
22.01 | 19:52

Hej önskar köpa en lite äldre Storpudel, haft tik. Mvh monica

...
12.12 | 20:39

Hej!
Familj med två stora barn, har en 9 årig liten pudel idag. Önskar bli fodervärd åt en storpudeltik. Hör av dig om du vill veta mer!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS