Blogg

Sorg, glädje, tomhet och tacksamhet.

Vår Drottning Safira har i kväll fått somna in. Saffi, det finns inte ord som räcker till att beskriva denna diva. Hade det inte varit för hennes personlighet, hennes egenheter och hennes lugna kloka sätt, hade vi inte levt det pudelliv vi lever idag. Min tacksamhet är oändlig mot denna fantastiska lurvboll. Hon gav oss livet åter efter att lillebror dog. Med sin livsgnista har hon gett oss allt!! Hon är, trots att hon inte har någon valp efter sig, urmodern till hela Foster's delen i Molkom. Jag kommer sakna den glatt viftande kanelbullesvansen på morgonen, när hon försöker gå mellan benen trots att nattlinnet är ända ner till fotknölarna på mig. Men hon kunde. Jag kommer sakna hennes klok ögon som berättade exakt vad hon ville, och inte ville. Saffi förstod nästan varenda ord man sa. Även nyanser. Många gånger har vi häpnat över hennes förståelse, hennes klokhet och hennes minne. Hon visste precis. Klockan hade hon stenkoll på. Hon var ett orginal, en oförglömlig individ som charmat alla i sin väg. Som botat otaliga hundrädda människor. Tomrummet är obeskrivligt!

Tack Saffi för allt du gav oss. Du har lämnat tassavtryck i våra hjärtan för alltid.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Anna L | Svar 05.06.2014 01.24

Fick även träffa den härliga tjej när vi hämtade Bosse efter vår semester, en sista gång! Kramar till dig o Maja <3

Paulariika | Svar 28.04.2014 23.09

<3

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

14.05 | 14:29

Hej, jag är en aktiv snart pensionär som har islandshästar och är mycket ute i naturen. Jag har en snart 10årig storpudel, intresserad av en tik från er. Mvh An

...
22.04 | 22:39

Hej! Vi är en familj i stockholm som länge tänkt skaffa en pudel oxh bu jar det äntligen blivit en perfekt tidpunkt för det. Hur kan vi ställa oss i kö?

...
06.04 | 11:12

jag vill så gärna få en valp. Är mycket hundvan och har tid, ork och intresse av att aktivera och jobba med den.

...
10.02 | 18:27

Hej! Såg att du hade två valpar kvar för nån vecka sen, finns dom fortfarande kvar?
Vi är en familj i Stockholm som är jättesugna på Storpudlar.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS