Blogg

Ännu en sorg, och en saknad...

Vår älskade Rally har i kväll fått somna. Mitt hjärta blöder av sorg, och orden är svåra att finna. Rally blev under dagen akut sjuk, och tyvärr tvingades vi ta det svåra beslutet att låta henne somna för gott.. Min älskade, älskade Rally, som under åren varit min "joker", min hjälpreda och min ständiga följeslagare både på jobbet och i vardagen. Som alltid letar rätt på mina urhoppade tofflor, som jag aldrig hittar själv, Som bär in tekule-fatet varje kväll, som dukar undan alla matskålar när de andra pudlarna ätit färdigt. Som kunde bära stort, som smått. Tunga som lätta föremål. Hon bara tittade på dem, inspekterade föremålet, från alla håll och vinklar, för att sen ta ett bra tag och bära föremålet till mig. Som hjälpte till att duka matbordet,  hänga och bära tvätt och som alltid ljudlöst, satte sig bakom mig när jag plockade ur diskmaskinen. Matte brukar ju alltit fumla och tappa något. En glassälskande knähund, som alltid fått mig att skratta, som kände när jag hade för ont. Som hjälpte mig ta pauser på jobbet, så jag inte fick så ont. Hur ska jag klara mig nu...?

I vår så stora härliga flock har två fantaskiska individer lämnat oss inom loppet av 3 veckor. Lämnat oss med stora tomrum och oändlig sorg och saknad. Nu hoppas jag vi slipper fler avsked, under lång tid framöver. Önskar inför framtiden att vi får säga adjö pga hög ålder, och inte av sjukdom i förtid.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Anna L | Svar 05.06.2014 01.16

Vilken tur att vi fick träffa henne en sista gång, då vi hämtade Bosse efter vår semester!<3 Alla dina hundar är helt fantastiska på olika vis. kramm

Helena | Svar 25.05.2014 23.21

TIttade in på sidan i ett annat ärende och fick se den tragiska nyheten. Många kramar och tankar från oss.
/Helena

Paulariika | Svar 20.05.2014 20.58

<3

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

03.06 | 07:15

Hej är det några valpar på gång? Har en svart liten tjej på 2 år som gärna vill ha en kompis . Och vi söker en aprikosfärgad tik.. Mvh Susanna

...
28.05 | 22:36

Hei, vi leter etter en storpuddel i fawn, brun eller rød farge. Har dere planer om kull? Mvh Webe :)

...
23.05 | 13:40

Finns det någon valp kvar?

...
23.02 | 15:29

Ja, Bonnie är ljust aprikos/ creme. Hon är parad med en röd hane, så jag förväntar mig både creme, aprikos och röda valpar.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS