Blogg

Ida

Idag har vi sagt adjö till Ida. Min urmoder som gav mig min allra första kull. Så tacksam och så lycklig över att få ha henne den tid hon funnits. Hn harförgyllt våra liv med glädje och kärlek. Hon har charmat valpköpare och hundrädda. Hon har varit fantastisk med alla valpar, både sina och andras. Ett stort tomrum lämnar denna lilla dam.

För ca 1 år sedan började Ida lugnaner tempot. Som 10 åring får man ju det. Under året som gått och särskilt i sommar började jag märka att hon saktade ner på promenadtempot, ville inte hoppa in i bilen eller ur. Märkte att hon "stod i vägen" när jag kom och gick. Till sist upptäckte jag att hon inte såg! Det var därför hon uppförde sig så.( Hon var självklart kollad hos veteinär så alla värden var bra, ingen artros, och normala åldersförändringar i ögonen.)

Ledsyn hade hon kvar. Gick aldig in i något varken ute eller inne. Gick gärna först på promenaderna och hon tyckte livet fortfarande var kul. Sista veckan hade Idas syn helt försvunnit. Hon krockade med saker, snubblade, tyckte inte det var kul att gå på promenad längre. Talade tydligt om att nu var hon klar. En glad och lugn Ida gick in till veterinären for att få somna för gott.

Sov gott älskade Ida, och hälsa Saffi, Rally och NickeHjärta

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Ulla | Svar 13.11.2016 00.07

Sov gott mamma Ida, hälsar sönerna Muzze och Gizmo.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

14.05 | 14:29

Hej, jag är en aktiv snart pensionär som har islandshästar och är mycket ute i naturen. Jag har en snart 10årig storpudel, intresserad av en tik från er. Mvh An

...
22.04 | 22:39

Hej! Vi är en familj i stockholm som länge tänkt skaffa en pudel oxh bu jar det äntligen blivit en perfekt tidpunkt för det. Hur kan vi ställa oss i kö?

...
06.04 | 11:12

jag vill så gärna få en valp. Är mycket hundvan och har tid, ork och intresse av att aktivera och jobba med den.

...
10.02 | 18:27

Hej! Såg att du hade två valpar kvar för nån vecka sen, finns dom fortfarande kvar?
Vi är en familj i Stockholm som är jättesugna på Storpudlar.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS