Blogg

Ängla

Att lilla Ängla blev kvar i vår flock är Idas förtjänst. Ida har genom åren alltid älskat alla valpar och gärna pysslat om dem, både egna och andras. Sista kullarna jag haft märkte jag att Ida gärna höll sig undan. Tyckte valparna var jobbig. Så någon mer egen  valp i vårt hus skulle vi inte ha, för jag ville Ida skulle få en lugn och skön ålderdom.Men så föddes GrandPrix valpar 21/5 i år. En av dem vägde endast 130g, normalt väger de 300-350g, och hon var den minst storpudelvalp jag sett. Trodde inte hon skulle övereva, så därför heter hon Angel i stamtavlan. Det visade sig vara en tuffing med enorm livsvilja. En valp som helt klart stal mitt hjärta helt och hållet. Men ingen mer valp i detta hus nu på länge, så var det bestämt.

Ida tyckte dock annorlunda. Av någon anledning gick Ida in i denna valpkull och plockade ut Ängla. Hon adopterade henne nästa. Pysslade, tvättade henne, och när hon blivit lite större, delade de gärna bädd. INGEN har fått dela bädd med Ida under alla år, utom hennes egna valpar när de var små så klart. Ingen! Men Ängla fick. Ibland la sig Ida hos Ängla. Ibland Ängla hos Ida. Så Ängla fick stanna. Tack vare Ida <3 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.02 | 15:29

Ja, Bonnie är ljust aprikos/ creme. Hon är parad med en röd hane, så jag förväntar mig både creme, aprikos och röda valpar.

...
23.02 | 14:44

Hej! Hunden ni har parat, är det hon som ser vit ut? Tänkte att det står aprikos. Kommer valparna att bli ungefär samma färg som mamman tror ni?

...
28.01 | 10:07

NU ÄNTLIGEN löper Bnnie :))

...
27.01 | 22:36

Har dom inte börjat löpa än ? :/

Mvh
Malin

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS