Blogg

Tiden flyger

Det har varit intensiva veckor. Som några av er observerat är GrandPrix valpar nu bara 7 på bilderna, inte 8. Den minsta valpen, Jessie, klarade sig inte. Han hade haft problem med att dia och äta sedan han föddes. Enda valp jag någonsin behövt stödmata. Tyvärr verkade hans mag/tarm inte fungera som de skulle, han somnade stilla in i värmen från sin mamma och sina syskon. Vila i frid lille JessieHjärta

Både GrandPrix och och Racy tar hand om sina små med kärlek. Valparna i båda kullar växer och frodas. GrandPrix kull har under veckan lärt sig äta valpmat, börjat leka med varandra och med leksaker. De känner igen min och min dotters röster. När de hör oss kommer de fram och viftar glatt i svansen. Helt underbara.  

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Christine Larsson | Svar 10.10.2017 11.38

Så ledsamt <3 sov gott Jessie <3

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.06 | 16:47

Hej. Mitt namn är Louise. Jag bor ihop med min samba Fredrik och våran dotter Inez. Vi bor på en liten gård i Slättåkra utan för Halmstad.

...
05.06 | 14:10

Hej!
Är intresserad av en hane aprikos storpudel. Haft en från Fosters tidigare och vill gärna ha en ny.

...
03.06 | 01:26

Hi
We are looking for a stardard puppy to join our poodle family of 3 (2 miniatures and a small stardard). We live in Finland.

...
30.05 | 09:14

Hej
Vi är en hundvan familj (mamma, pappa, dotter 7 år och son på 9 år) som vill gärna köpa en valp. Vi har en stövare som har hunnit bli hela 15 år. Det vore roligt att den nya familjemedlemmen lär känna vår nuvarande hund. Vi bor på en ö i Värmland, Ham

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS