Blogg

Ledsamt..

Onsdag 29/11 valpade Elsa. Det blev en enda valp, och den klarade sig inteLedsen

Elsa mår efter detta bra, men är ledsen och letar och gråter efter sin valp. Hjärtskärande att se.

Valpen som inte klarade sig var en röd tik. Tänk hur kloka djur är ändå. Elsa ville så klart ut från valprummet och till de övriga hundarna. Tog det lite varligt eftersom hon efter födseln var medtagen på alla sätt. Men lilla Tea som bara är 9v närmar sig Elsa, och sen pussar hon ömsint på henne. (Detta var inte ett sånt pussande som ranglåga gör för att visa respekt för en högre). Elsa svarade med att pussa tillbaka och verkade uppskatta Teas ömhet. 

Senare under kvällen hittar jag Elsa liggande i en hundbädd i sovrummet med frambenet ömt om en sovande Tea. Så underbara de är våra 4-benta.

I uppfödning lär man sig snabbt att man aldrig kan styra över parningar och resultat. Elsa och Figges kull resulterade i 11 friska valpar som snart fyller 2 år. Å denna parning i sammma kombination reulterar i ett så tragiskt slut....

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.02 | 15:29

Ja, Bonnie är ljust aprikos/ creme. Hon är parad med en röd hane, så jag förväntar mig både creme, aprikos och röda valpar.

...
23.02 | 14:44

Hej! Hunden ni har parat, är det hon som ser vit ut? Tänkte att det står aprikos. Kommer valparna att bli ungefär samma färg som mamman tror ni?

...
28.01 | 10:07

NU ÄNTLIGEN löper Bnnie :))

...
27.01 | 22:36

Har dom inte börjat löpa än ? :/

Mvh
Malin

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS