Blogg

Nya möjligheter

Sista åren har det hänt mycket, både i kenneln och mer privat. Jag började fundera på att helt sluta som uppfödare. Men jag älskar det! Mitt liv styrs mycket av min sjukdom, EDS, men hundarna ger mig energi, friskvård och smärtlindring. Tack vare dem kan jag inte deppa ihop helt, tycka synd om mig själv allt för länge. Så efter mycket funderande, jag kommer inte gå in på det i detalj, så bestämde jag mig för en nystart.

Jag kommer fortsätta som uppfödare så länge jag orkar. Jag kommer fortsätta leva med Amichien Bonding (läs gärna mer om det på www.hundinpiration.se) för min egen skull och för mina hundars skull. Vi mår bättre så, och vårt liv blir mer harmoniskt.

För framtiden hoppas jag på att det får födas fler friska,  pigga, härliga och ljuvliga valpar här. Jag hoppas kunna inspirera både nya och gamla valpköpare med AB (Amichien Bonding).

Nya hemsidan: www.blissfullsafiras.se börjar ta form.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.02 | 01:34

Hej!

Jag söker en storpudelvalp, är läkare och bor med sambo och en annan pudel (dvärg) men är intresserad av valp så kanske ej är rätt sida??

Hör gärna av er

...
03.02 | 10:47

Hej vi är en familj som vill ge mycket kärlek till en lite äldre storpudel!
Haft pudlar inom familjen tidigare.
Tack
Mvh///Johanna

...
22.01 | 19:52

Hej önskar köpa en lite äldre Storpudel, haft tik. Mvh monica

...
12.12 | 20:39

Hej!
Familj med två stora barn, har en 9 årig liten pudel idag. Önskar bli fodervärd åt en storpudeltik. Hör av dig om du vill veta mer!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS