Blogg

Mycke nu...

Varit intensivt sista tiden. Jag har varit krasslig och Vera har ju varit riktigt dålig. Hon fick först mjölkstockning, tvärstopp! Veterinären och fick antiinflamatoriskt.två dagar senare var Vera blålila ovanför det drabbade juvret. Veterinär igen, fick antibiotika och smärtstillande till natten. Hann knappt hem innan juverböld bildats och den första sprack. Innan natten hade juvret spruckigt på 4 ställen! Mycket gegga var det! Men det kändes sen bättre för Vera. Efter det har läkningen gått snabbt. Nu syns bara 2 stora sårskorpor och Vera är nästan på topp igen Cool

Några dagar senare började Alva gnälla och vara allmänt olycklig. Då började även hon få mjölkstockning, men lyckades mjölka ur det. Värre var att hon fick vattensvans/svansförlamning! Hon har haft det förr och det gör fruktansvärt ont. Efter smärtstillande och en natts sömn, lyckades förlamningen släppa snabbt denna gången, PUH!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

anna mattisson | Svar 17.03.2013 19.29

Usch och fy vilken otur Tur att allt vänt till det bättre, hoppas allt är bra nu igen med både dig och alla vovvarna.Pussa lite extra på Alva från mig.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

03.06 | 07:15

Hej är det några valpar på gång? Har en svart liten tjej på 2 år som gärna vill ha en kompis . Och vi söker en aprikosfärgad tik.. Mvh Susanna

...
28.05 | 22:36

Hei, vi leter etter en storpuddel i fawn, brun eller rød farge. Har dere planer om kull? Mvh Webe :)

...
23.05 | 13:40

Finns det någon valp kvar?

...
23.02 | 15:29

Ja, Bonnie är ljust aprikos/ creme. Hon är parad med en röd hane, så jag förväntar mig både creme, aprikos och röda valpar.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS