Köpa valp-Hur gör jag?

Valpköp

Hur gör man om man önskar köpa valp av Kennel Foster's?

Man tar kontakt med Åsa eller Lotta. Vi har båda intresselistor till varje kull som planeras.

Sen anmäler man  sitt intresse för tik eller hane i den tilltänkta kullen. När kullen är född meddelar vi detta och frågar om ni fortfarande är intresserade av valp. Anledningen till det är att många skriver upp sig hos flera uppfödare, vilket är helt ok, man vill ju så gärna ha en valp NU ;), någon på listan kan ha fått förhinder eller hittat valp hos annan uppfödare, och det är  därför väldigt svårt för oss att säga att ni står som nr...på intresselistan. Mycket kan hinna hända på vägen till flyttklar valp.

Är man då fortfarande intresserad hälsar man på sin uppfödare när valparna är minst 3-4 veckor gamla. Före det får de ej ta emot besök. Som köpare är man så klart ivrig att se valparna, men det är smart att vänta med besöket tills valparna är iallafall 5-6 veckor. Det är lättare då som valpköpare att se personligheterna hos valparna. Bor man nära kan man ju hälsa på flera gånger ;)

Vem väljer valp först?

I den turordning man anmält sitt intresse, får man även välja valp. Skulle det ex vara en tik man önskar, och det blir så få att man ingen tik får i just den kullen, får man stå kvar på intresselistan till nästkommande kull om man önskar.

När det är bestämt vilken valp man ska ha, betalas en handpeng. Resterande belopp av köpesumman betalas vid/i samband med hämtning av valpen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Maria | Svar 04.03.2018 10.32

Hej Åsa och Lotta!

Jag heter Maria Nilsson och är intresserad av en storpudel från er, bor i Filipstad så det är ju nära. Maila gärna :) Med vänlig hälsning M

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.02 | 15:29

Ja, Bonnie är ljust aprikos/ creme. Hon är parad med en röd hane, så jag förväntar mig både creme, aprikos och röda valpar.

...
23.02 | 14:44

Hej! Hunden ni har parat, är det hon som ser vit ut? Tänkte att det står aprikos. Kommer valparna att bli ungefär samma färg som mamman tror ni?

...
28.01 | 10:07

NU ÄNTLIGEN löper Bnnie :))

...
27.01 | 22:36

Har dom inte börjat löpa än ? :/

Mvh
Malin

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS